«Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πλάνα του Σαββίδη, σταμάτησαν οι επαφές με την Φορταλέζα»

«Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πλάνα του Σαββίδη, σταμάτησαν οι επαφές με την Φορταλέζα»

Οι Βραζιλιάνοι γράφουν ότι ο κορωνοϊός και η παγκόσμια οικονομική κρίση έβαλαν «φρένο» στις επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της Φορταλέζα.

Στον… πάγο έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της Φορταλέζα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της βραζιλιάνικης ομάδας, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό και επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του συλλόγου της Λατινικής Αμερικής.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο κορωνοϊός και η παγκόσμια οικονομική κρίση άλλαξαν τα δεδομένα και έβαλαν «φρένο» στις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν: «Η πανδημία του κορωνοϊού διέκοψε τις επαφές των εκπροσώπων του δισεκατομμυριούχου Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της Φορταλέζα. Ο Ιβάν Σαββίδης ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να συγκεντρωθεί στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις του κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης.

Από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία οι επαφες των δύο πλευρών σταμάτησαν. Πηγές μάλιστα που βρίσκονται κοντά στον Ιβάν Σαββίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις σκέψεις για επενδύσεις στην Βραζιλία. Η προσοχή του Έλληνα μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται σε υπάρχουσες επιχειρήσεις, όπως εταιρείες στον κλάδο των επικοινωνιών και του τουρισμού στην Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηρισιτκά στο ρεπορτάζ του Globoesporte.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της Φορταλέζα, ο οποίος ανέφερε: «Η επαφή που είχαμε ήταν σε καλό επίπεδο, αλλά δεν διευθετήθηκε τίποτα σε αυτήν ούτε μια επίσημη συνάντηση. Μετά την πανδημία ο κόσμος άλλαξε και πλέον το σενάριο είναι διαφορετικό. Αν πάντως θέλουν να επανέλθουν σε διαπραγματεύσεις ξέρουν σε ποιους να στραφούν. Όπως έχω πει η Φορταλέζα είναι ανοικτή σε συζητήσεις και δεν απορρίπτει καμία πρόταση», δήλωσε ο Μαρσέλο Παζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ