Μπακαμπού : Γίνεται ο πιο ακριβός Αφρικανός στην ιστορία

Μπακαμπού : Γίνεται ο πιο ακριβός Αφρικανός στην ιστορία

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Beijing Guoan και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Όσο για το κόστος; Αυτό θα φτάσει τα 74 εκατ. ευρώ, ενό ο Κονγκολέζος θα λαμβάνει 18 εκατ. το χρόνο!

Έτοιμος να γίνει ο πιο ακριβός Αφρικανός παίκτης στην ιστορία είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Ουσιαστικά μόνο η ανακοίνωση μένει για να αποτελέσει ο 26χρονος φορ και επίσημα παίκτη της Beijing Guoan σε μια μεταγραφή που θα φτάσει τα 74 εκατ. ευρώ σε κόστος!

Η κινεζική ομάδα συμφώνησε να πληρώσει όχι μόνο τη ρήτρα που είχε θέσει η Βιγιαρεάλ και έφτανε τα 44 εκατ. ευρώ, αλλά και τον πρόσθετο φόρο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, για τη μεταγραφή. Έτσι, το συνολικό κόστος θα ξεπεράσει τη μεταγραφή ρεκόρ του Ναμπί Κεϊτά στη Λίβερπουλ από τη Λειψία, με το ποσό να φτάνει τα 62 εκατ. ευρώ.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα του Κίτρινου Υποβρυχίου, όπου σε συνολικά 101 συμμετοχές μέτρησε 46 γκολ, θα λαμβάνει 18 εκατ. ευρώ το χρόνο, χωρίς να προσμετρώνται οι φόροι.

Ο Μπακαμπού είχε κάνει ένα αρκετά δυναμικό ξεκίνημα και τη φετινή σεζόν, όπου σε 17 αγώνες είχε βρει δίχτυα 12 φορές, βοηθώντας τη Βιγιαρεάλ να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και να προκριθεί στους 32 του Γιουρόπα Λίγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ