Ποστέκογλου: «Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

Ποστέκογλου: «Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ιαπωνία και τόνισε ότι στοχεύει στην κατάκτηση όλων των τίτλων.

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος στοχεύει να κερδίσει ό,τι… διεκδικεί αυτήν την σεζόν, σύμφωνα με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή της, Άγγελο Ποστέκογλου.

Μετά την επιβληθείσα διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Γιοκοχάμα στοχεύει να αρχίσει δυναμικά την υπεράσπιση του τίτλου της όταν η J.League ξαναρχίσει στις 4 Ιουλίου, ενώ θα εμφανιστεί επίσης στο ασιατικό Champions League για πρώτη φορά από το 2014.

«Θέλω να κερδίσω όλα όσα θα διεκδικήσουμε», δήλωσε ο Ποστέκογλου στην ιστοσελίδα της ασιατικής ομοσπονδίας (afc.com). «Αυτή είναι η φύση του θηρίου», πρόσθεσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας, που οδήγησε την περασμένη σεζόν στον τίτλο την Γιοκοχάμα Μαρίνος, μετά από 15 χρόνια και λατρεύεται στην Ιαπωνία για τις νίκες που σημειώνει αλλά και για το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει.

«Μου αρέσει πολύ η ομάδα μου να παίζει ένα συγκεκριμένο είδος ποδοσφαίρου και στην συνέχεια η επιτυχία να προέρχεται από αυτό. Το AFC Champions League πρόκειται να μας επιτρέψει να δούμε τι γίνεται με τις άλλες ομάδες της περιοχής», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

Η έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ασία, που κατέκτησε πέρυσι η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναβλήθηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο λόγω του κορονοϊού.

Πριν από αυτό, η J.League θα κάνει επανεκκίνηση. Η Γιοκοχάμα έπαιξε μόνο έναν αγώνα J.League προτού ανασταλεί η σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα από την Γκάμπα Οσάκα τον Φεβρουάριο.

«Ξεκινάμε ξανά και είναι υπέροχο να βλέπουμε το κορεατικό πρωτάθλημα και την Bundesliga και άλλους να έχουν ξεκινήσει ήδη. Μπορούμε να δούμε την ανακούφιση, από την επιστροφή του ποδοσφαίρου. Είμαι ευγνώμων που έχουμε μια ημερομηνία έναρξης τώρα, επειδή επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρωθούν», τόνισε.

Η σεζόν της J.League θα συμπυκνωθεί μέσα σε τέσσερις μήνες. «Μπορώ να καταλάβω ότι οι παίκτες είναι ανυπόμονοι για να ξεκινήσουν και να παίξουν παιχνίδια. Προφανώς, θα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα παραπονεθεί γι αυτό, επειδή είναι τόσο πρόθυμοι να επιστρέψουν σε αυτό που αγαπούν ξανά. Αυτό θα ξαναζωντανεύει αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, τα πράγματα για τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι», συμπλήρωσε ο Ποστέκογλου που έχει κερδίσει την A-League στην πατρίδα του στην Αυστραλία με την Μπρισμπέιν Ρόαρ, πριν οδηγήσει την Αυστραλία στην κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου το 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ