Η κόρη του Δημητρίου έκρινε για την… καταλληλόλητα της Ριζούπολης, που ξαφνικά έκλεισε λόγω καλοκαιριού!

Η κόρη του Δημητρίου έκρινε για την… καταλληλόλητα της Ριζούπολης, που ξαφνικά έκλεισε λόγω καλοκαιριού!

Η κόρη του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, ως event manager, έκρινε ότι η Ριζούπολη ήταν... κατάλληλη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Δεν έχει πάτο η κατάντια των εξυγιαντών υπαλλήλων του Μελισσανίδη! Οι αποκαλύψεις για το μεγάλο κόλπο που πήγε να στηθεί με τον Τελικό Αγώνα του Κυπέλλου είναι καθημερινές και συγκλονιστικές.

Η τελευταία, που βάζει ταφόπλακα στο σενάριο των υποτακτικών του «Τίγρη» και ακυρώνει εντελώς όλους τους σχεδιασμούς τόσο της Υποεπιτροπής Κυπέλλου όσο και της Επιτροπής Διοργανώσεων (του κ. Παναγιώτη Δημητρίου δηλαδή) έρχεται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι μοναδικής αξίας.

Τι συνέβη; Ζήτησε η Περιφέρεια να ελέγξει κανονικά με τα στελέχη της το γήπεδο «Γ. Καμάρας», για να διαπιστώσει με τα δικά της στάνταρ και τους δικούς της ειδικούς την πραγματική καταλληλόλητα του γηπέδου, στο οποίο είχε οριστεί να διεξαχθεί ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς, αλλά έπεσε σε τοίχο! Γήπεδο γιοκ!

Τι συνέβη; Της διαμηνύθηκε ότι «το γήπεδο είναι κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές».  Μα την Παναγία! Το γήπεδο του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου, ούτε 12 ώρες μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον Τελικό και το εξώδικο της COSMOTE προς την ΕΠΟ να διεξάγει κανονικά τον αγώνα στις 26 Ιουλίου, όπως είχε οριστεί, είναι off. Ο λόγος; Όπως ειπώθηκε «τα στελέχη του γηπέδου (πολιτικός μηχανικός, μηχανολόγος μηχανικός κλπ) λόγω θερινής περιόδου και έλλειψης αθλητικών δράσεων» αναχώρησαν για διακοπές (μέσα σε 12 ώρες), άρα το γήπεδο δεν μπορεί να ελέγχει αλλά μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου!!!! Βρε κάτι πράγματα… και «αν θέλετε ντε και καλά να το ελέγξετε καλέστε μας αργότερα να συνεννοηθούμε πότε θα γίνει ο έλεγχος!».

Επαναλαμβάνουμε την είδηση: Το γήπεδο με την άδεια καταλληλόλητας και την άδεια διεξαγωγής του αγώνα που είχε ορίσει ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, με εντολή Θωμά Μητρόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Τελικό του Κυπέλλου έκλεισε για διακοπές «λόγω έλλειψης αθλητικών δράσεων» και δεν υπάρχει άνθρωπος να το ανοίξει για να ελεγχθεί από την Περιφέρεια!!! Την κοπάνησαν όλοι κι έμειναν τα ντουβάρια μόνα τους! Σε αυτό το γήπεδο ήθελε η ΕΠΟ, δηλαδή ο Μελισσανίδης, να γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου.

Και το μπαράζ του Απόλλωνα με την Ξάνθη στις 02/08; Δεν θα γίνει; Το ξέρουν και αυτό τα στελέχη του γηπέδου της Ριζούπολης; Ενόραση ή συναλλαγή; Θα καταλάβετε πιο κάτω.

Αλλά για πάμε στα ωραία. Η Ριζούπολη είναι το ίδιο γήπεδο, που είχε, δήθεν, ελέγξει η ΕΠΟ με τις δικές της υπηρεσίες και το βρήκε κατάλληλο τόσο στις υποδομές του όσο και στον αγωνιστικό χώρο, όπως διαβεβαίωνε ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, της γνωστής συνομοταξίας Θωμά Μητρόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη, τους ενδιαφερόμενους και τα ΜΜΕ (αφού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είχε πατήσει την μπανανόφλουδα και είχε παραδεχτεί στον Αγραφιώτη ότι δεν έχει ελέγχει το γήπεδο).

Όμως ποιος είχε ελέγξει το γήπεδο της Ριζούπολης;

Ξέρετε ποιος πήγε από την ΕΠΟ να ελέγξει το γήπεδο, το βρήκε πλήρως κατάλληλο για τον Τελικό Αγώνα του Κυπέλλου κι ενημέρωσε αρμοδίως την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για την καταλληλόλητά του;

Η κυρία Λώρα Δημητρίου, η κόρη του Παναγιώτη Δημητρίου, για την οποία έγλειφε πατόκορφα τον Σαρρή να την προσλάβει στην ΕΠΟ και μετά τον πούλησε μπιρ παρά στον Μελισσανίδη. Η κυρία Δημητρίου είναι event manager ( υπεύθυνη διοργανώσεων) στην ΕΠΟ – μπαμπάς κερνάει, κόρη πίνει και τούμπαλιν, κατά το δόγμα Γκαγκάτση) και από ότι φαίνεται η κα Δημητρίου γνωρίζει και από χλοοτάπητες, ώστε να διακριβώνει με ακρίβεια, έστω και με το μάτι, την ποιότητα του χόρτου και να διαβεβαιώνει αναλόγως τον πατέρα της, πιθανόν στο σπίτι μεταξύ τυρού και αχλαδιού! Άραγε πότε έκανε η ΕΠΟ κανονικό έλεγχο στο γήπεδο αυτό; Κάποιες κακίες γλώσσες κάνουν λόγο για πάνω από ένα χρόνο πριν…

Μετά από όλα αυτά, άραγε στο πλαίσιο της αδειοδότησης του Απόλλωνα στην ΕΠΟ έχει ελεγχθεί αν το γήπεδο πληροί τα στάνταρτς της SL1;

Όπως πολύ καλά καταλάβατε αν θα γίνει στην Ελλάδα Τελικός Κυπέλλου και σε ποιο γήπεδο είναι ζήτημα που το διαχειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια Δημητρίου κατ’ εντολήν ντου Θωμά Μητρόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πατέρας ορίζει τα γήπεδα χωρίς καν να τα έχει δει κι η κόρη αποφασίζει ότι είναι κατάλληλα, ενώ ο τελευταίος έλεγχος του γηπέδου λέγεται ότι έγινε πριν ένα χρόνο!

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές τις μέρες, με όλο αυτό το χαμό, η ΕΠΟ δεν τόλμησε να αμφισβητήσει τη μοναδική αλήθεια που αποκαλύφθηκε για το γήπεδο της Ριζούπολης: ότι δεν έχει αδειοδότηση «UEFA 2», συνεπώς, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων δεν μπορούν να αγωνιστούν, απαγορεύεται να αγωνιστούν σε αυτό ομάδες της Super League 1.

Βεβαίως, τώρα τίθενται άλλα θέματα για το γήπεδο ενόψει της νέας αδειοδότησης και της νέας άδειας καταλληλόλητας που θα πρέπει να διεκδικήσει από την Περιφέρεια. Όλο αυτό το χάος σχετικά με την καταλληλόλητα του είναι βέβαιο πως θα έχει επιπτώσεις στους νέους ελέγχους που θα είναι περισσότερο εξονυχιστικοί και λεπτομερειακοί, εξέλιξη που σιγουρά θα βάλει στο μικροσκόπιο την άδεια καταλληλόλητας του και ίσως αναγκάσει τον Απόλλων να ψάχνει άλλο γήπεδο.

Γιατί όπως είπαμε και πριν τον Απόλλωνα έχουν διαβεβαιώσει ότι του χρόνου θα είναι στο πρωτάθλημα της Super League 1. Γι’ αυτό άλλωστε ήταν η μόνη από τις ομάδες που διεκδικούσαν άνοδο και ουδέποτε ξεκίνησε προπονήσεις μετά τον κορωνοϊό. Όλα είναι μέρος της παρτίδας.

Στην προοπτική της αναδιάρθρωσης αυτής άλλωστε ο Απόλλων Σμύρνης συναίνεσε να διαθέσει στην ΑΕΚ, ως δεύτερη έδρα για τις εθνικές διοργανώσεις, το γήπεδο « Γ. Καμάρας», ώστε να έχει τη βοήθεια του Μελισσανίδη στη Λίγκα και στην ΕΠΟ και να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να κάνει καν προπονήσεις και να παίξει αγώνα κατάταξης με την Ξάνθη ( αυτή που πωλείται όπως δήλωσε ο Πανόπουλος, σε μια τρομερή συνέντευξη τύπου, όπου κάποιος δήλωσε ότι πουλάει κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον!).

Μην δείτε βέβαια και την ΑΕΚ , αν λόγω κορωνοϊού δεν επιτραπεί ο κόσμος στα γήπεδα, να δηλώνει βασική έδρα της τη Ριζούπολη του χρόνου, που θα της παραχωρήσουν δωρεάν και τζάμπα για να γλυτώσει και τα ενοίκια στο ΟΑΚΑ! Γι’ αυτό κυρίως έπρεπε να βάλει η ΕΠΟ τα λεφτά για να κάνει κατάλληλο το γήπεδο της Ριζούπολης!!! Κόλπο γκρόσο!

Πλέον, το σχέδιο των υπαλλήλων του Θωμά και του Τίγρη με την έδρα  του Τελικού Αγώνα αποκαλύφθηκε πλήρως και την αποκάλυψη αυτή χρειάζεται να την αξιολογήσει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αποκαλύφθηκαν και οι διασυνδέσεις της οικογένειας Δημητρίου με το στήσιμο σε βάρος του Ολυμπιακού, για να συρθούν οι ερυθρόλευκοι να αγωνιστούν σε ένα χωράφι και να διακινδυνεύσουν τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών τους, πέραν από τις άλλες βρωμιές που ήδη ανακαλύφθηκαν με τις μολότοφ.

Η εικόνα της μεγαλύτερης απάτης που πήγε να οργανώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για χάρη του «Τίγρη» από τους υπαλλήλους του στην ΕΠΟ έγινε ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

ΥΓ. Λίγο μετά από τις αποκαλύψεις αυτές έγινε γνωστή η απάντηση της ΑΕΚ στην επιστολή του Ολυμπιακού με το αναμενόμενο περιεχόμενο. Με φερετζέ τους υπαλλήλους στην ΕΠΟ ο Μελισσανίδης βρήκε φουστάνια να κρυφτεί κι έτρεξε να προλάβει να μπει από κάτω, έστω και με την υπογραφή Ασλανίδη, επικαλούμενος κανονισμούς μιας Ομοσπονδίας, την οποία ανάγκασε να ορίσει Τελικό Κυπέλλου στην εναλλακτική έδρα της ΑΕΚ δηλαδή κατά παράβαση των κανονισμών που επικαλείται και μάλιστα σε γήπεδο δεύτερης κατηγορίας, κλειστό από τον Μάρτιο και εντελώς ακατάλληλο.

Σε αυτή την ΕΠΟ αναφέρεται στην απάντηση της η ΑΕΚ και αυτή την ΕΠΟ επικαλείται για να κρυφτεί. Του Δημητρίου, της κόρης του, του Γαβριηλίδη και του Γραμμένου.

Παρέα Μελισσανίδης, Θωμάς, Δημητρίου… Ελληνικό ποδόσφαιρο καληνύχτα!!! Κάποιος εισαγγελέας παιδιά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ