Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, από μεγάλα λάθη της αμυντικής τους γραμμής.

Προτό: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα γκολ που δέχθηκε αλλά δεν φέρει ευθύνη. Προδόθηκε και στις δύο περιπτώσεις από τα μεγάλα λάθη των αμυντικών του.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός δεξιός μπακ προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο και έκανε και κάποιες κούρσες. Η απόδοση του έπεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ρομαό: Κακό παιχνίδι από τον Τογκολέζο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε σαν κεντρικός αμυντικός. Έκανε μεγάλα λάθη στις φάσεις και των δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ.

Νικολάου: Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ, καθώς δεν είχε καλή θέση για να απομακρύνει την μπάλα πριν πιάσει την κεφαλιά ο Χριστοδουλόπουλος.

Κούτρης: Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη στη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, το οποίο πέτυχε ο Χριστοδουλόπουλος. Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού παρακολουθούσε τον επιθετικό της ΑΕΚ, χωρίς καν να μαρκάρει.

Ταχτσίδης: Πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού και ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν. Έδωσε μάχες στην μεσαία γραμμή αλλά κάποια στιγμή κουράστηκε. Στα τελευταία λεπτά πάντως προσπάθησε να ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρόλευκων για ανατροπή.

Ζιλέ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος για λόγους τακτικής, καθώς ο Ολυμπιακός ήθελε έναν πιο επιθετικογενή παίκτη στο γήπεδο.

Φορτούνης: Ο Έλληνας μέσος δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ των πρωταθλητών, αλλά η γενικότερη εικόνα του δεν ήταν καλή. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Μιραλάς: Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, είχε καλές κινήσεις και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των κιτρινόμαυρων. Στο δεύτερο μέρος όμως δεν φάνηκε στο ματς.

Μάριν: Προσπάθησε να πάρει πάνω του το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, συγκλίνοντας πολλές φορές στον άξονα. Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, είχε κίνηση με την μπάλα αλλά η απόδοση του στο δεύτερο μέρος έπεσε κατακόρυφα. Σωστή η αντικατάσταση του.

Ανσαριφάρντ: Είχε μια φάση για να σκοράρει, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν απειλητικό. Ο Ολυμπιακός περίμενε πολλά περισσότερα από τον διεθνή στράικερ.

Οτζίτζα: Πέρασε αλλαγή στη θέση του Ζιλέ, για να δώσει καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στον Ολυμπιακό. Είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά σίγουρα οι ερυθρόλευκοι περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Βέλγο μέσο.

Πάρντο: Έκανε προσπάθειες από τα δεξιά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Πήρε πρωτοβουλίες και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός έκανε αυτό για τον οποίο τον έβαλε ο Κόντης.

Τζούρτζεβιτς: Βρέθηκε σε δύο φάσεις σε θέση βολής για να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ αλλά ο τρόπος που τελείωσε τις φάσεις δεν ήταν καλός, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά.

Προπονητής: Χρήστος Κόντης Κάθισε στον πάγκο γιατί ο Όσκαρ Γκαρθία αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα (φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας) και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο Κόντης κοουτσάρισε τους ερυθρόλευκους και οι αλλαγές που έκανε ήταν σωστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ