ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2 : Η πρόκριση θα κριθεί στο Περιστέρι

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2 : Η πρόκριση θα κριθεί στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές αξιοποιώντας ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε άλλες τόσες και το τελικό 2-2 τα αφήνει όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος στους «Ζωσιμάδες». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς του Περιστερίου όπου βέβαια η ομάδα του Κάναντι θα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του ματς, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Στρούγγης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 24′. Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση καθώς δέκα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια. Ο Παντελάκης με κεφαλιά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ και ανατράπηκε από τον Μουνίθ. Ο ίδιος ανέλαβε και την εκτέλεση για το 1-1 στο 34΄.

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος όμως, ο Ατρόμητος χτύπησε ξανά, με τον ίδιο τρόπο και πάλι. Ο Ούμπιντες αυτή τη φορά εκτέλεσε κόρνερ, ο Γούτας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 του Ατρόμητου.

Ευκαιρίες δεν υπήρχαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, μέχρι το 67′ όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε ξανά. Ο Καρτάλης πέρασε για τον Ελευθεριάδη ο οποίος έκανε μαγικό τακουνάκι για τον Λεό κι εκείνος πλάσαρε για το 2-2. Στο 83′ ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή αλλά το πλασέ του Λεό το έβγαλε ο Γούτας πάνω στη γραμμή και το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46′ Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69′ Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85′ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80′ Μπρένερ), Λέο (85′ Δούμτσης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88′ Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88′ Οικονομίδης), Μουνίθ (72′ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72′ Τριμμάτης), Μάτιτς (79′ Μανούσος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ