Ατρόμητος : Προβληματισμός με Κάναντι, όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Ατρόμητος : Προβληματισμός με Κάναντι, όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο φέρνει εξελίξεις στον Ατρόμητο, με τη θέση του Νταμίρ Κάναντι να είναι επισφαλής. Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Αυστριακού.

Ο Ατρόμητος γνώρισε έναν βαρύ αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να «καθαρίζει» ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο τέταρτο, αφού προηγήθηκε με 0-3. Το τελικό 2-3 έστειλε σπίτι τους τους Περιστεριώτες από πολύ νωρίς στον θεσμό, ενώ γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι αρνητικό.

Η διοίκηση είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με τον Νταμίρ Κάναντι και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, αφού με εξαίρεση κάποιες «εκλάμψεις» και κάποια μεγάλα αποτελέσματα (νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) είναι κατώτερη των περιστάσεων και των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς.

Ο αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο αυτός προέκυψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε προηγούμενο για τους Περιστεριώτες, με αποτέλεσμα να αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην ομάδα τόσο στο θέμα του Αυστριακού τεχνικού, αλλά και γενικότερα στο ρόστερ. Στον Ατρόμητο καλούνται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τον Αυστριακό που στη δεύτερη θητεία του δεν έχει πείσει, ενώ έχει αρκετές λάθος επιλογές.

Η πορεία στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο που είναι ένας θεσμός που περίμεναν στον Ατρόμητο να διακριθεί η ομάδα έχουν φέρει στα όρια της τη διοίκηση που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Δεδομένα η θέση του Κάναντι είναι επισφαλής και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κριθεί το μέλλον του, όμως το γεγονός ότι έχει κλειστό διετές συμβόλαιο βάζει δύσκολα στους Περιστεριώτες. Από τη μία έχουν χαρίσει αρκετό χρόνο στον Κάναντι κι εκείνος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αφού είναι εκτός όλων των στόχων, από την άλλη όμως το «βαρύ» και κλειστό συμβόλαιο βάζει σε σκέψεις τη διοίκηση και τον Σπανό. Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος πριν από το επόμενο παιχνίδι κιόλας να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ