Αντίδραση και σκέψεις του ΠΑΣ να κινηθεί νομικά για την αλλαγή έδρας

Αντίδραση και σκέψεις του ΠΑΣ να κινηθεί νομικά για την αλλαγή έδρας

Στον ΠΑΣ Γιάννινα τόνιζαν πως κανείς δεν τους ρώτησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο και λένε πως είναι πιθανό να κινηθούν νομικά.

Αντιδρά ο ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά την αλλαγή έδρας του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ των Ιωαννίνων, εκφράζεται μεγάλη δυσαρέσκεια για την ΕΠΟ και το γεγονός πως μετέφερε δίχως να τους ρωτήσεις το ματς στην έδρα του Αγρινίου.

Επιπλέον γίνεται λόγος για καθημερινές προσπάθειες από την πλευρά της ομάδας να είναι έτοιμο το γήπεδοι και τονίζουν πως κανείς δεν τους ρώτησε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης.

«Δεν μας ρώτησε κανένας για την κατάσταση του γηπέδου και τι ενέργειες κάνουμε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να το ετοιμάσουμε και δεν ρωτήθηκε κανένας ούτε από το ΠΕΑΚΙ πως είναι σήμερα ο καιρός στα Γιάννενα και σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο.

Ήταν απόφαση που ελήφθη ερήμην μας και μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, χωρίς ποτέ να συναινέσουμε. Εμείς έχουμε έτοιμο το “Ζωσιμάδες” για την Πέμπτη για να κάνουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εξετάζουμε να κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης αυτής», αναφέρθηκε συγκεκριμένα από την πλευρά Χριστοβασίλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ