Πρόσθετη παρέμβαση Παναθηναϊκού κατά ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ ΕΠΟ

Πρόσθετη παρέμβαση Παναθηναϊκού κατά ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ ΕΠΟ

Ο Παναθηναϊκός άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόσθετη παρέμβαση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της ΕΠΟ είχαμε πριν από λίγο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με την οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης να οριστεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Υπόθεση που θα εκδικαστεί αύριο στις 10:00 το πρωί, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ, κίνηση που γίνεται για να αποφευχθεί φυσικά το ενδεχόμενο νέας αναβολής του αγώνα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και οι δύο αποστολές θα βρίσκονται ήδη στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ