Μπόλονι : «Χρειάζεσαι τέτοια χαστούκια για να ξυπνήσεις (Vid)

Μπόλονι : «Χρειάζεσαι τέτοια χαστούκια για να ξυπνήσεις (Vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννα για την εικόνα του Παναθηναϊκού ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του.

Για έλλειψη ζωντάνιας και τεχνικής έκανε λόγο ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο μάλιστα συνεχάρη στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένας αγώνας που κέρδισε ο αντίπαλος και συγχαρητήρια, σήμερα δείξαμε αρνητικά στοιχεία απ’ ότι συνήθως. Δεν είχαμε ζωντάνια, τεχνική, τίποτα σήμερα.

Ο αντίπαλος έπαιξε το ίδιο σύστημα με εμάς αλλά είχε ζωντάνια στο κέντρο του γηπέδου, σήμερα ξεπεραστήκαμε αρκετά. Θα είναι δύσκολος ένας αγώνας, θα κάνουμε τα πάντα και θα είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε την ανατροπή».

Για τις δηλώσεις του το πρωί: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει εκεί που αξίζει να είναι στους τρεις πρώτους, να κατακτάμε τίτλους και να πάμε προς αυτό το επίπεδο.

Οι παίκτες έκαναν πολλές προσπάθειες, είχαν καλή συμπεριφορά αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως υπάρχουν και απουσίες αλλά χρειάζεσαι τέτοια χαστούκια για να ξυπνήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ