Παναθηναϊκός : Το Κύπελλο παγίωσε την ιεραρχία του Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Το Κύπελλο παγίωσε την ιεραρχία του Μπόλονι

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε από κάποιους παίκτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου χάλασε τις άσχημες εντυπώσεις μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο δεν έχει χαθεί, αφού υπάρχει η ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ωστόσο, είναι γεγονός στο Αγρίνιο κάποιοι παίκτες έδωσαν εξετάσεις και δεν πέρασαν τη βάση. Οι Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι προορίζονταν για βασικοί στην αρχή της σεζόν, δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία του Λάζλο Μπόλονι.

Ασφαλώς, έχουν ελαφρυντικά. Η ενδεκάδα δεν είχε τη μεγαλύτερη ομοιογένεια, ενώ και η τακτική του Μπόλονι δεν τους βοήθησε. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ποδοσφαιριστές με τις ικανότητες και τα συμβόλαια τους, έπρεπε να κάνουν τη διαφορά σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Ο Μπόλονι δεν ξεγράφει κανέναν από τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ωστόσο, είναι προφανές ότι η ιεραρχία που έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος προπονητής, τουλάχιστον προς το παρόν παγιώνεται.

Για να αλλάξει, οι προαναφερόμενοι και όσοι δεν παίζουν, πρέπει να προσπαθήσουν μέσα από τις προπονήσεις για να πείσουν τον Μπόλονι ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ