Παναθηναϊκός : Παίζουν Σένκεφελντ και Σανκαρέ με τον ΠΑΣ την Τετάρτη

Παναθηναϊκός : Παίζουν Σένκεφελντ και Σανκαρέ με τον ΠΑΣ την Τετάρτη

Λύνονται τα χέρια του Μπόλονι σε άμυνα και μεσαία γραμμή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, αφού Σένκεφελντ και Σανκαρέ επιστρέφουν.

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα υποδεχτεί την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, στην προσπάθειά του να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον ηγέτη της αμυντικής του γραμμής, Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς και τον – πολύτιμο όπως έχει αποδειχτεί έως τώρα – Γιουνούς Σανκαρέ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Στα δύο ματς, δηλαδή, που οι πράσινοι έχασαν βαθμούς και είδαν την απόσταση από την τετράδα να αυξάνεται.

Τόσο ο Ολλανδός στόπερ, όσο και ο Αφρικανός χαφ αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι έτοιμοι για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Τετάρτης, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα… ρέστα του απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ένα παιχνίδι που παίρνει χαρακτήρα τελικού, αφού με τις θέσεις της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος να δυσκολεύουν για τους πράσινους, το Κύπελλο μπορεί να τους δώσει μια άλλη διέξοδο προς αυτή την κατεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ