Παναθηναϊκός : Έκπληξη με Καμπετσή, έμεινε εκτός αποστολής

Παναθηναϊκός : Έκπληξη με Καμπετσή, έμεινε εκτός αποστολής

Έκπληξη πρώτου μεγέθους από τον Μπόλονι που από βασικό σε όλα τα ματς, αφήνει εκτός αποστολής του επαναληπτικού με τον ΠΑΣ τον Αργύρη Καμπετσή. Έξω για δεύτερο σερί ματς και ο Φακούντο Σάντσες.

Συνεχίζει τις… περίεργες αποφάσεις ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος επιφύλασσε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους εν όψει του αυριανού επαναληπτικού Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Ο Ρουμάνος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Αργύρη Καμπετσή, έναν ποδοσφαιριστή που είχε συνεχώς βασικό το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, η εικόνα του Καμπετσή στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ φαίνεται πως του στοιχίζει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο αυριανό ματς με τον ΠΑΣ, με τον Μπόλονι να επιλέγει να τον αφήσει στο… σπίτι του και να μην τον παίρνει καν στην αποστολή ως εναλλακτική λύση.

Από ΄κει και πέρα, ο Φακούντο Σάντσες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός αποστολής, κάτι που δείχνει πως ο Μπόλονι δεν υπολογίζει πλέον στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και επιλέγει να έχει μόνο τον Μολό ως δεξιό μπακ και κανέναν άλλον.

Στη διάθεση του Μπόλονι είναι και πάλι οι Σανκαρέ και Σένκεφελντ, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο.

*Στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του ο Γιάν Μολό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ