Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, όμως , την έχασε χάρη στο τραγικό λάθος του Κουέστα στο 87ο λεπτό. Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του θεσμού.
Για το παιχνίδι: «Μας αφήνει πίκρα ο αποκλεισμός. Εϊχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ήμασταν κοντά σε μια πρόκριση, όμως τα λάθη πληρώνονται».
Για τη φάση της ισοφάρισης: «Δεν περίμενε κανείς αυτό που έγινε. Έδινα οδηγίες και ξαφνικά βλέπω τον Μπουχαλάκη να πλασάρει. Τα λάθη πληρώνονται. Τώρα θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».
Για το χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ του Γκάμα: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ όμως ήρθε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και στη συνέχεια ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από βαθιές σέντρες. Τα λάθη συμβαίνουν, μείναμε εκτός κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, αλλά η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο δυνατή».
Αγωνία στους κιτρινόμαυρους για τον τραυματισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, που θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Ο Χασάν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του
Ο Αχμέντ Χασάν σκόραρε δυο τέρματα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό και παράλληλα έφτασε τα 15 τέρματα στη σεζόν, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ.
Ο Μαρτίνς διαλύει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς σπάει όλα τα κοντέρ με τον Ολυμπιακό, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Ο Πάντι Κένι αναφέρθηκε στον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει δανεικό και τόνισε ότι η Σέλτικ πρέπει να τον πουλήσει.
Σφιντέρσκι: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν»
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (1-1) και τόνισε πως το μυαλό του είναι μόνο στον Δικέφαλλο του βορρά και όχι στο μέλλον του.
Μασούρας: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ιδανική ομάδα για να πάρουμε τον τίτλο»
Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ιδανικό... σενάριο, ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει του Κυπέλλου
Ανδρούτσος: «Σημαντικός ο ρόλος των Ελλήνων, έχουμε άλλον έναν στόχο»
Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον δεύτερο στόχο που έχουν οι ερυθρόλευκοι μέσα στη σεζόν.
Ο Σωκράτης Διούδης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Λογικό, αφού εκείνος έκανε τα καθοριστικά λάθη - κυρίως το πρώτο. Ποιος δεν δικαιούται, όμως, μια κακή μέρα στη δουλειά;