Μάντζιος : «Τα λάθη πληρώνονται» (vid)

Μάντζιος : «Τα λάθη πληρώνονται» (vid)

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του κυπέλλου.

Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, όμως , την έχασε χάρη στο τραγικό λάθος του Κουέστα στο 87ο λεπτό. Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του θεσμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη COSMOTE:

Για το παιχνίδι: «Μας αφήνει πίκρα ο αποκλεισμός. Εϊχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ήμασταν κοντά σε μια πρόκριση, όμως τα λάθη πληρώνονται».

Για τη φάση της ισοφάρισης: «Δεν περίμενε κανείς αυτό που έγινε. Έδινα οδηγίες και ξαφνικά βλέπω τον Μπουχαλάκη να πλασάρει. Τα λάθη πληρώνονται. Τώρα θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ του Γκάμα: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ όμως ήρθε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και στη συνέχεια ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από βαθιές σέντρες. Τα λάθη συμβαίνουν, μείναμε εκτός κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, αλλά η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο δυνατή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ