Καμπάκοφ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Τρεϊμάνις στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Καμπάκοφ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Τρεϊμάνις στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Τους δύο διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Τους διαιτητές των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα «σφυρίξει» στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες». Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (7/4).

Ο Καμπάκος διηύθυνε την πρόσφατη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1), καθώς και τον φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4), ενώ πέρυσι υπήρξε διαιτητής στο ματς Τότεναμ-Ολυμπιακός (4-2). Ο Βούλγαρος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του στον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με βοηθό τον Φωτόπουλο.

Ο Λετονός διαιτητής, Αντρίς Τρεϊμάνις, διηύθυνε φέτος τους αγώνες ΑΕΚ-Άρης (0-2), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1), καθώς και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ (3-2). Στο παρελθόν είχε «σφυρίξει» και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Θέλτα (0-2). Ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαεδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη βοηθό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ