Την έκπληξη κυνηγάει ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Την έκπληξη κυνηγάει ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο... μαχητής ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ψάχνει την έκλπηξη.

Την έκλπηξη ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει να βάλει φρένο στους ασταμάτητους ερυθρόλευκους που έρχονται από τον κυριακάτικο θρίαμβο επί της ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Superleague (1-5).

Οι Ηπειρώτες έχουν αποδείξει με τη φετινή τους πορεία τόσο στν πρωτάθλημα όσο και σε αυτόν τον θεσμό πως μπορούν να βάλουν δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σήμερα θα κυνηγήσουν ένα σκορ το οποίο θα τους κρατήσει «ζωντανούς» για την πρόκριση ώστε να φτάσουν για πρώτη τους φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αναμένται να παραταχθεί με τη διάταξη 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πίρσμαν.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ, με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Μπρένερ να είναι πίσω από τον Παμλίδη,

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτσεσιώτης, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Λιάσος, Λώλης, Καρτάλης, Γροσδάνης και Μιλιντσεάνου, ενώ εκτός έμειναν οι Σιόντης, Κρίζμαν, Νάουμετς, Δούμτσης, Αθανασίου και Τριάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ