Γκαρσία : «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένας δρόμος για να σε οδηγήσει στις επιτυχίες»

Γκαρσία : «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένας δρόμος για να σε οδηγήσει στις επιτυχίες»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τον οποίο είχαν ένα τετ-α-τετ μετά το ματς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Μουργκ στις καθυστερήσεις του ματς, με τον Πάμπλο Γκαρσία να σχολιάζει τον τρόπο που η ομάδα του επικράτησε, αναφέροντας πως δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να φτάσει στην επιτυχία.

Παράλληλα ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίο είχε και ένα τετ-α-τετ μετά τον αγώνα, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται και ότι τον στηρίζει.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Για το ότι πήγε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τη λήξη του αγώνα και τι του είπε:

«Πράγματα του ποδοσφαίρου. Διότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όταν ένα στοιχείο της ομάδας δε βρίσκεται σε μια καλή μέρα ή κάποια πράγματα δεν του πάνε τόσο καλά, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι έτσι, δεν είναι εύκολο να παίρνεις αυτήν την ευθύνη και να αγωνίζεσαι. Εγώ από την πλευρά μου πάντα θα στηρίζω τους παίκτες μου και θα είμαι εκεί γι’ αυτούς. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Πασχαλάκη που έχει κατακτήσει Κύπελλα και πρωτάθλημα».

Για το αν θυσίασε κάτι με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση και περίοδος που περνά η ομάδα είναι διαφορετική και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτό, σε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ως προπονητής σίγουρα θα ήθελα η ομάδα μου να αγωνίζεται διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά η δεδομένη στιγμή, για την οποία μιλάμε, απαιτούσε συγκεκριμένα πράγματα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένας δρόμος για να σε οδηγήσει στις επιτυχίες. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις τον τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ