Ο Ιταλός Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Καραϊσκάκη

Ο Ιταλός Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Καραϊσκάκη

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι ορίστηκε στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τις δυο ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ορίζοντας τόσο στην Τούμπα, αλλά και στο Καραϊσκάκη ξένους ρέφερι.

Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στη ρεβάνς του 1-0 του ΟΑΚΑ ορίστηκε γνώριμος Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι, από τη Β’ κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο. Ο Ιταλός ρέφερι πριν 2,5 χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1 στα φετινά προκριματικά του Champions League.

Από την άλλη στον έτερο ημιτελικό, αυτόν του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Τετάρτη, η ΚΕΔ όρισε τον 37χρονο Πολωνό Πάβελ Ρατσκόφσκι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ, με 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ζμπίγκνιεβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ