ΠΑΣ Γιάννινα: Πάνοπλος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα: Πάνοπλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε για την Αθήνα και τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με τον Αργύρη Γιαννίκη να παίρνει στην αποστολή και τους 25 παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 1-1 στους «Ζωσιμάδες» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Ηπείρου δίνει ραντεβού με την ιστορία της και θέλει μια τεράστια πρόκριση επί των ερυθρόλευκων, με τον Αργύρη Γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς στο Καραϊσκάκη.

Η αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα, με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει και τους 25 παίκτες που έχει διαθέσιμους, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας εδώ και καιρό Σιόντης.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Καρτάλης, Τριάδης, Μπρένερ, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Μιλιντσεάνου, Παμλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ