Και ο ΠΑΟΚ 3-4-3: έξω ο Ελ Καντούρι

Και ο ΠΑΟΚ 3-4-3: έξω ο Ελ Καντούρι

Αυτή είναι η εντεκάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Με εκπλήξεις η εντεκάδα του Πάμπλο Γκαρσία για τον τελικό. Ο Ουρουγουανός επέλεξε σχηματισμό 3-4-3 (όπως αναμένονταν εξ αρχής), δίχως όμως να έχει στο αρχικό σχήμα τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και δοκίμασε το πόδι του αλλά όπως φαίνεται αυτό το τεστ δεν είχε την εξέλιξη που ήθελαν οι Θεσσαλονικείς.

Κάπως έτσι; Ο ΠΑΟΚ επιλέγει για τις δύο θέσεις γύρω από τον σέντερ φορ τους Ζίφκοβιτς και Ουάρντα και αυτό προφανώς δίνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον σχηματισμό του. Αν ο Ουάρντα δεν έχει κάποια ειδική εντολή να γίνεται επιπλέον παίκτης μεσαίας γραμμής (όπως κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο Ελ Καντουρί) η προσέγγιση είναι παραπάνω επιθετική από το αναμενόμενο.

Προφανώς όμως αυτό θα το δούμε στο χορτάρι.

Τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ είναι ο Πασχαλάκης. Στην τριάδα της άμυνας ο Βιεϊρίνια θα είναι ανάμεσα σε Κρέσπο και Βαρέλα. Ντάγκλας Ουγκούστο και Σβαμπ θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, με τον Μπάμπα (αριστερά) και τον Ροντρίγκο (δεξιά) να συμπληρώνουν το καρέ. Και όσο για τη θέση του φορ; Εκεί ο Γκαρσία επέλεξε να ξεκινήσει με τον Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ