Δίχως τέλος τα ρεζιλίκια του Γκαρσία: Νέο βίντεο με ύβρεις και χειρονομίες ως κοινός χούλιγκαν!

Δίχως τέλος τα ρεζιλίκια του Γκαρσία: Νέο βίντεο με ύβρεις και χειρονομίες ως κοινός χούλιγκαν!

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίζει και χειρονομεί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ γύρω του να χαζογελάνε. Όταν κάποιοι δεν ξέρουν να νικάνε…

Το ρεσιτάλ χυδαιότητας και αλητείας από τον Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει. Νωρίτερα to10.gr έφερε στη δημοσιότητα, την ώρα που τα υπόλοιπα σάιτ… αμολάνε αετό, το παραλήρημα του Γκαρσία σε live μετάδοση από τον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ βρίζοντας τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Ένα βίντεο ντροπή πρώτα από όλα για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Ένα βίντεο που από ότι φαίνεται είναι… σταγόνα στον ωκεανό της χυδαιότητας και του επιπέδου χούλιγκαν που έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Νέο βίντεο δείχνει τον Πάμπλο Γκαρσία να χτυπιέται στην οροφή του πούλμαν κρατώντας το κύπελλο και να βρίζει και να χειρονομεί. Να αποδεικνύει με λίγα λόγια για άλλη φορά το επίπεδο του, ενός ανθρώπου που προσβάλλει με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την μια προπονητές όπως ο Μαρτίνς, από την άλλη χούλιγκαν που το παίζουν προπονητές όπως ο Γκαρσία.

Το ποιον του ανθρώπου ήταν γνωστό από τότε που έκανε τον μποξέρ στα γήπεδα. Φροντίζει να αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πόσο «μικρός» είναι ως άνθρωπος. Υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας προπονητής που υποτίθεται θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να διδάσκει ήθος. Αυτός ο κοινός χούλιγκαν που βλέπεται να διασύρεται με την συμπεριφορά του, την ώρα μάλιστα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται δίπλα του, τον βλέπουν και τον ακούν δεν επιδιώκουν να τον σταματήσουν, να τον συνετίσουν, να τον επαναφέρουν στην τάξη. Απλά χαζογελούν.

Αλλά δεν μπορούν όλοι να γνωρίζουν πως λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες, οι μεγάλοι άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο του Γκαρσία στο νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας και αλητείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ