Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 0-1

Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 0-1

Η Νίκη Βόλου ήταν ανώτερη από τα Τρίκαλα φεύγοντας με σπουδαίο διπλό (0-1) που την στέλνει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 των Τρικάλων, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν συνολικά καλύτερη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό και παρά τις προσπάθειες του κόσμου να δώσει ώθηση στους παίκτες των γηπεδούχων, οι καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να είναι πιο επικίνδυνοι επιθετικά. Στο 71′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μιράντα να πέφτει μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Ο Ροχάνο που ανέλαβε την εκτέλεση δύο λεπτά μετά (73′) έβαλε σε θέση οδηγού την Νίκη.

Το γκολ έδωσε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι, με τα Τρίκαλα να παίρνουν την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Βόλου. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων για την ισοφάριση εξανεμίστηκαν όταν ο Παρέδες αντίκρισε στο 87′ την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τα Τρίκαλα με δέκα παίκτες.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Νίκη Βόλου να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013/14.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Ροχάνο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ