Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες.

Το πρώτο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει να κάνει σήμερα (20:15, CosmoteSport 2 HD) με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κηφισιά.

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να δώσει… ανάσες σε βασικούς παίκτες της ομάδας, προχωρώντας σε πολλές αλλαγές.

Ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής την εφετινή σεζόν, με τον κόουτς της ΑΕΚ να θέλει να διατηρήσει τους πάντες σε ετοιμότητα. Ουσιαστικά, το αποψινό ματς Κυπέλλου, αποτελεί μια… ευκαιρία για πολλούς να δείξουν πράγματα στον τεχνικό της Ένωσης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να υπερασπίζεται την κιτρινόμαυρη εστία, παίρνοντας τα… γάντια του Στάνκοβιτς. Τζαβέλλας και Σβάρνας θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρότα και Χατζισαφί στα άκρα. Λε Ταλέκ και Σάκχοφ θα αποτελέσουν το δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Γέβτιτς να αναλαμβάνει το ρόλο του δεκαριού. Ο Γκαρσία αναμένεται να βρεθεί στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Τάνκοβιτς στα αριστερά και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ