ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ έρχεται τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας κατά σειρά των Λαμία (2-1), ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) και Αστέρα Τρίπολης (3-2). Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο -13 από τον Ολυμπιακό που έχει πιάσει κορυφή. Στο Κύπελλο, το πρώτο ματς κόντρα στη Λάρισα είχε ολοκληρωθεί με ισόπαλο σκορ 1-1.

Η ΑΕΛ μάζεψε 13 βαθμούς σε οκτώ ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 (3-4-1) με τη μοναδική ήττα, στο ίδιο διάστημα, να έρχεται από τον Ολυμπιακό Β’. Την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Πιερικό. Στο περασμένο γύρο του Κυπέλλου ολοκλήρωσε έκπληξη, αποκλείοντας στα πέναλτι τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 καν. διάρκεια).

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επιστρέφει μετά από έναν μήνα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει αρκετούς βασικούς εκτός.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΛ, είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 της Τετάρτης.

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Live Streaming | Κούρτιτς «Θετικό για την αυτοπεποίθησή μας το ότι η ομάδα κερδίζει»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε για τα γκολ που έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως οι νίκες κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που σημείωσε: «Δεν το περίμενα να είμαι τόσο παραγωγικός την φετινή σεζόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Δεν κάνω κάποια ειδική προπόνηση στα πέναλτι. Είναι θετικό για την ομάδα που βγήκε από αυτή την κρίση και κάνει νίκες, είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι κερδίζουμε παιχνίδια και μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Για τον χαρακτήρα που βγάζει ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δεν είναι μια κατάσταση που μας αρέσει, δουλεύουμε για να μην βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και είναι θετικό για την αυτοπεποίθησή μας το ότι η ομάδα κερδίζει αγώνες και δείχνουμε να βγαίνουμε από αυτή την κρίση».

Για το ποιο γκολ του είναι το καλύτερο: «Δεν θέλω να διαλέξω κάποιο, κάθε γκολ είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα να κερδίζει βαθμούς. Όταν η ομάδα κερδίζει παιχνίδια είναι μια καλή εβδομάδα, δεν έχει σημασία ποιος σημειώνει γκολ αρκεί να κερδίζει η ομάδα».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν μας απασχολεί ότι δεχόμαστε πολλά γκολ. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μην δεχόμαστε πολλά γκολ. Δεν με νοιάζει όμως να δεχόμαστε γκολ αρκεί να κερδίζουμε, ας δεχθούμε και 50 γκολ σε ένα παιχνίδι, αρκεί να βάλουμε 51 και να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς τώρα».

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ