ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα 10 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας την απόσταση από τους διώκτες του. Τελευταία ήρθε η επικράτηση κόντρα στη Λαμία (1-0). Στο Κύπελλο, ψάχνει πρόκριση επί του Λεβαδειακού, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση (εκτός έδρας) είχε γνωρίσει ήττα με 2-3.

Ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος στα επτά φετινά ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 (5-2-0) ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρόδοτο επικράτησε με 1-0. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» είναι οι: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Βλάχος, Βήχος, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Αλμπάνη, Βρακάς, Μουτίνιος, Χάμμοντ, Μυτίδης, Πολέττο, Δούμτσιος και Λινάρδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (2-3), έτσι ώστε να κλείσουν θέση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς «Μας βγήκε κούραση, την Τετάρτη θα δούμε καινούργια πρόσωπα»

Ικανοποιημένος με τη νίκη απέναντι στη Λαμία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην κούραση από τα πολλά παιχνίδια και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα κάνει απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο πρώτος λόγος που δυσκολευτήκαμε είναι ο αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλους όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ. Γενικά παίζει πολύ καλά η Λαμία για τους βαθμούς που έχει. Μας βγήκε κούραση, δεν εκμεταλλευτήκαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά πήραμε τη νίκη. Σίγουρα την Τετάρτη θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το δεύτερο μέρος. Την Τετάρτη θα δούμε καινούργια πρόσωπα, καθώς έχουμε πολλούς κουρασμένους παίκτες όπως είδαμε και σήμερα.

Πάντα παίζουμε με κλειστές άμυνες όταν έρχονται αντίπαλοι εδώ. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε πολλά γκολ, μετράει το αποτέλεσμα και όχι τόσο πολύ η εμφάνιση. Γενικά μέχρι τώρα έχουμε δείξει ότι παίρνουμε το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας και αυτό μετράει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ