Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0 (vid)

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0 (vid)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου και στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους Αγρινιώτες παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου στη ρεβάνς του 1-0 στο Πανθεσσαλικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει και στο δεύτερο ματς τη νίκη (1-0) και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, είχαν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας (62%), αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στη σημαντικότερη φάση στο πρώτο ημίχρονο, ο Μαλής αστόχησε από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Νίκη Βόλου ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε ασφυκτικά τους Αγρινιώτες, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Ο Τζοβάρας στο 72′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ροντρίγκες, ενώ ο Μιράντα στο 90+1′ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βέργος, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Μπάγιτς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (83΄Αποστολάκης), Μαλής, Κορνέλιους, Περέιρα (56΄Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (83΄Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (64΄Τσιγγάρας), Καρέλης (83΄Μπαρμπόσα).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιαπίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (89΄Τζιώρας), Τσουκαλάς (84΄’Μέτσε), Παναγιωτίδης, Ανδρέου (74΄Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ