Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1 – Με… 1,5 πόδι στα προημιτελικά οι Αγρινιώτες

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1 – Με… 1,5 πόδι στα προημιτελικά οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας τη Νίκη Βόλου με 1-0 στο Πανθεσσαλικό, χάρη σε γκολ του Ντουάρτε (44').

Το πρώτο βήμα έγινε για τον Παναιτωλικό! Οι Αγρινιώτες επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Χωρίς να φορτσάρει καν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έφυγε με τη νίκη από τον Βόλο χάρη σε γκολ Φεντερίκο Ντουάρτε (44΄), σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ μόλις στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ, στη συνέχεια το ματς κυλούσε χωρίς μεγάλες φάσεις και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν τo 0-1, όταν μετά από σέντρα του Μεντόζα ο Ντουάρτε βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός και οι Αγρινιώτες δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (64΄Βασιλείου), Κάσσος, Παναγιωτίδης (87΄Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (87΄Μπόσιο), Τζοβάρας, Βλαχομήτρος (69΄Μιράντα), Τζιώρας (69΄Τσιμπούκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς (46΄Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46΄Μπακαδήμας), Ντουάρτε (84΄Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64΄Στ. Μπελεβώνης), Μεντόζα (84΄Μόρσει), Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ