Κούστας – «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, έκαναν κατάθεση ψυχής»

Κούστας – «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ δήλωσε χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές τους και την προσπάθεια τους και στα δύο παιχνίδια.

H Κηφισιά έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο η Ένωση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Κηφισιάς στις δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος και ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Κούστας: 

«Ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν μία ευκαιρία για εμάς να παίξουμε με ομάδες της Super League. Πολύ σημαντικό που για πρώτη φορά παίξαμε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Απόλλωνα. Τα παιδιά με την ΑΕΚ έκαναν κατάθεση ψυχής και στο πρώτο ημίχρονο και στο ΟΑΚΑ και απόψε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει χτιστεί από την πρώτη ημέρα να παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, χωρίς σκοπιμότητες, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτά τα ματς με την ΑΕΚ μας κάνουν να νιώθουμε πολύ δυνατοί, αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι να βελτιωνόμαστε. Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ