Άρης – Το δίλημμα στην επίθεση

Άρης – Το δίλημμα στην επίθεση

Ο Λόπεθ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή στο αυριανό (20/1) παιχνίδι κυπέλλου με τη Λαμία, ενώ υπάρχει και η λύση του Μανσίνι.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας του αυριανού (20/1) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λόπεθ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Υπάρχει, βέβαια και η λύση του Μανσίνι, που δεν απέδωσε, όμως, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τελευταίος, μάλιστα, αναμένεται να «μετατοπιστεί» στο δεξί ή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, στην περίπτωση που ο Ισπανός είναι η επιλογή για την επίθεση.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι στο ενδεχόμενο αυτό στον πάγκο θα μείνει ο Γκαρσία, ενώ δύσκολο θα πρέπει να θεωρείται το να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα οι Ιτούρμπε και Μάνος, που προέρχονται από απουσία. Ακόμα, θέση στο βασικό σχήμα και στο άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Λούμορ, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Εντιαγέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ