ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του και μετράει εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο 2022 στη Super League Interwetten. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καθάρισαν τους Κρητικούς στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα δύο γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς, αλλά και το γκολ του Σβιντέρσκι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούρτιτς στο 55ο λεπτό. Ωστόσο το συγκεκριμένο πέναλτι προήλθε με παρέμβαση του VAR και ενώ ο ΟΦΗ είχε βρει δίχτυα με τον Τσιλιανίδη, καθώς νωρίτερα ο Βούρος έκανε χέρι σε προσπάθεια του Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή, αφού η μπάλα βρήκε πριν στο πόδι του. Αυτό το γκολ άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο και έβαλε άλλα δύο στη συνέχεια για να δώσει διαστάσεις θριάμβου.

Όπως συμβαίνει από την αρχή του 2022 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή και συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες σε αυτή πλην των τραυματιών Τσόλακ, Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Η ΑΕΚ υπέστη άλλη μια ήττα-σοκ, που μετά τον ΟΦΗ (1-2) ηττήθηκε και από τον Παναιτωλικό (1-2) στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου. Το αποτέλεσμα ίσως περνάει μάλιστα και σε δεύτερη μοίρα, αφού η εικόνα της ομάδας ήταν τουλάχιστον προβληματική. Ο Γιαννίκης λοιπόν πηγαίνει με περίεργο κλίμα σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ενόψει ΠΑΟΚ έχει και πολύ σημαντικές απουσίες. Η Ένωση έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά και δύο κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 48 ώρες με αρκετούς παίκτες να είναι εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίες Αραούχο, Άμραμπατ, Σάκχοβ, Γαλανόπουλο, Στάνκοβιτς και τους Βράνιες. Τάνκοβιτς που έμειναν εκτός.

 

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ