Γιοβάνοβιτς – «Εξαιρετικό παιδί ο Βιτάλ – Δουλεύει σκληρά ο Κώτσιρας» (vid)

Γιοβάνοβιτς – «Εξαιρετικό παιδί ο Βιτάλ – Δουλεύει σκληρά ο Κώτσιρας» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από το 4-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του Βιτάλ και του Κώτσιρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επικρατώντας με 4-0 στην Λεωφόρο και «σφραγίζοντας» από σήμερα την πρόκριση.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν… ιστορίες, αν δεν είναι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού».

Για την απόδοση του Βιτάλ: «Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν τέτοιες ερωτήσεις. Είχε ένα χτύπημα για αυτό βγήκε έξω στο ημίχρονο. Δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, κανένας από εμάς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και αγωνιστικότητα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Για τον Κώτσιρα: «Ο Γιάννης δουλεύει δουλεύει πάντα σοβαρά και περιμένουμε πολλά αυτόν».

Για τη γενική εικόνα του ματς: «Η Καρδίτσα ήταν μία ομάδα που ήρθε στη Λεωφόρο και προσπάθησε να παίξει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις λόγω της ποιότητας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε εδώ και έπαιξε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ