Αμανατίδης – «Επηρεαστήκαμε από την αποχή – Αξίζει σεβασμός στα παιδιά» (vid)

Αμανατίδης – «Επηρεαστήκαμε από την αποχή – Αξίζει σεβασμός στα παιδιά» (vid)

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για την ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Παναθηναϊκό, αποδίδοντας την κακή εμφάνιση στην απουσία ρυθμού, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του αξίζουν μεγάλο respect για την προσπάθειά τους.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 4-0 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός της Αναγέννησης, ο οποίος συνεχάρη τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στην απουσία ρυθμού και στην αποχή που είχε η ομάδα του, τονίζοντας πως οι παίκτες αξίζουν σεβασμό για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν επηρεασμένη από την πολύ μεγάλη αποχή που είχε, από τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Τα παιδιά μέχρι τώρα έχουν κάνει μια μεγάλη πορεία και γι’ αυτό δεν θα σταθώ στην εικόνα όσο σε ένα πολύ μεγάλο respect σε αυτά τα παιδιά και στο γεγονός ότι πιστεύουμε και στο δεύτερο παιχνίδι, θα είναι η ομάδα μας βελτιωμένη έχοντας ως κεντρικό στόχο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, φάνηκε η απουσία του ενός μήνα από τα παιχνίδια, λείπουν από τα πόδια των παικτών μας και ήτανε το πιο βασικό χαρακτηριστικό στο α’ ημίχρονο γιατί φάνηκε ότι ίσως να μην μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε, δεν θα ψάξουμε πολλά πράγματα, θα ψάξουμε στον εγωισμό μας, στην ψυχολογία μας. Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα αυτή τη στιγμή, οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη γιατί την θεωρούμε πρωταγωνίστρια και αυτό είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ