Ο ξεχωριστός καλεσμένος του ΠΑΟΚ (pic)

Ο ξεχωριστός καλεσμένος του ΠΑΟΚ (pic)

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προσκάλεσε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ τον νεαρό Βασίλη, ο οποίος είχε πρόσφατα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία εκφοβισμού του.

Στο χθεσινό (19/1) ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (0-0) στην «Τούμπα» για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, υπήρχε ένας ιδιαίτερος προσκεκλημένος.

Ο λόγος για τον νεαρό Βασίλη, ο οποίος πριν από μερικές μέρες πήρε το θάρρος να δημοσιοποιήσει την ιστορία εκφοβισμού του από συνομήλικούς του.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί όχι μόνο του επιτέθηκαν διαδικτυακά αλλά είχαν πάει μέχρι και το σπίτι του όπου έγραψαν πάνω στον τοίχο ένα απαράδεκτο και άκρως απειλητικό μήνυμα, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι σε θέλουν νεκρό».

Έτσι οι διοικούντες του «Δικεφάλου» προχώρησαν σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, καλώντας τον στο γήπεδο να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας φωτογραφία στα social media, εξέφρασαν την στήριξή τους στον Βασίλη.

«Ο αποψινός ιδιαίτερος καλεσμένος. Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ», έγραψαν οι «ασπρόμαυροι», στέλνοντας παράλληλα το δικό τους μήνυμα: «Να σταματήσει ο εκφοβισμός μέσω διαδικτύου».

βασιλης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ