Άρης: «Μπλόκο» στα Μάλγαρα στο πούλμαν

Άρης: «Μπλόκο» στα Μάλγαρα στο πούλμαν

Αγανακτισμένοι οπαδοί του Άρη περίμεναν τα ξημερώματα την αποστολή και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες για τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Ο αποκλεισμός- ντροπή από την Λαμία για τη συνέχεια του κυπέλλου προκάλεσε την αγανάκτηση των οπαδών του Άρη. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, 100 οπαδοί των κιτρινόμαυρων περίμεναν την αποστολή τα ξημερώματα στα διόδια των Μαλγάρων και σταμάτησαν το πούλμαν που την μετέφερε.

Ζήτησαν, μάλιστα, από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να κατέβουν και να μιλήσουν, όπως και έγινε.

«Δεν γίνεται να μη μπορείτε σε τρία παιχνίδια με τη Λαμία να μην μπορείτε να σκοράρετε. Μας ξεφτιλίζετε με την εικόνα σας. Αυτή είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους», τόνισαν μεταξύ άλλων στους παίκτες. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν απάντησε, όπως το ίδιο έγινε και σε ερώτηση αναφορικά με το αν έχουν παράπονα από τις πληρωμές.

Ακόμα, με τους οπαδούς μίλησε και ο προπονητής, Άκης Μάντζιος. Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί ζήτησαν από τον Έλληνα τεχνικό να τους εξηγήσει τις αιτίες για την άσχημη εικόνα της ομάδας τους, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί του Άρη αποχώρησαν και η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ