Στην αποστολή ο Κουρμπέλης – Θα πάρει χρόνο συμμετοχής

Στην αποστολή ο Κουρμπέλης – Θα πάρει χρόνο συμμετοχής

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στην αποστολή και να ανεμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Είναι από τους παίκτες ο οποίος δοκιμάστηκε όσο λίγοι στον φετινό Παναθηναϊκό. Έμεινε αρκετό καιρό εκτός να κοιτάζει τις προσπάθεις των συμπαικτών του από την κερκίδα, ωστόσο πλέον μετρα αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Φυσικά ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος ύστερα από 14 μήνες η αν προτιμάτε 425 μέρες ετοιμάζεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Ο Αρκας μέσος αναμένεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά την φετινή σεζόν, στην ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την επάνοδο του.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» και αναμένεται να ταξιδέψουν στην θεσσαλική πόλη(9/2,16.00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε για τους παίκτες του τριφυλλιού προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής.

Θεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Μαουρίσιο, θεραπεία ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Λούντκβιστ, ενώ προπονήθηκαν με την ομάδα οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, ενώ ο Καρλίτος έμεινε εκτός για την αυριανή αναμέτρηση προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ