ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ LiveStreaming:

Η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μία απώλεια, αυτή τη φορά από τον Άρη (1-2) σε αναμέτρηση που διεξήχθη στη «σκιά» του τραγικού περιστατικού.Η διαφορά από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αυξήθηκε κι άλλο, αφού οι δύο ομάδες επικράτησαν στις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Σμύρνης συμπλήρωσε 12 αγώνες χωρίς νίκη, με την 4η διαδοχική απώλεια να έρχεται από τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (0-2). Ο Απόλλων δεν βρήκε δίχτυα σε κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια και έτσι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία νίκες σε 19 αγωνιστικές (1-6-12).

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚκαι Απόλλων Σμύρνης είναι προγραμματισμένη για τις 15:00της Κυριακής.

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ LiveStreaming | Γιαννίκης: «Χάσαμε ξανά από δικά μας λάθη»

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην προπόνηση, στάθηκε στα λάθη που έγιναν από την ομάδα με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Άρη.

Όσα είπε ο Γιαννίκης:

«Κάναμε ξανά πολλά λάθη και χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Στατιστικά ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, όμως και πάλι χάσαμε ένα ματς με τα λάθη μας».

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ LiveStreaming | Αραούχο: «Χρειάζεται ριζική αλλαγή…»

Ο Σέρχιο Αραούχο τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν άμεσα τα πράγματα στην ΑΕΚ γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαθούν και τα υπόλοιπα ματς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όσα είπε ο Αραούχο:

Για την κίνησή του στο γκολ που πέτυχε, γράφοντας «Α» με τα δάχτυλά του και κάνοντας μία προσευχή για τον Άλκη;«Βγήκε από μέσα μου. Ήθελα με αυτό τον ελάχιστο τρόπο να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια αυτού του παιδιού».

Για το ματς:«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε».

Για την προσωπική του απόδοση και το γκολ;«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του».

Για τον Πάνο Αναστασόπουλο;«Είναι ο ποιος σημαντικός άνθρωπος εδώ που με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητά μου».

 ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ