ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες, στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις απώλειες κόντρα σε Βόλο (1-2) και Άρη (1-2), μπόρεσε να σημειώσει τρία τέρματα και να φτάσει σε άνετη νίκη (3-0) από του Απόλλωνα Σμύρνης, την Κυριακή. Η διαφορά από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ παρέμεινε αμετάβλητη. Πλέον, βασικός στόχος είναι το Κύπελλο και η αποψινή αναμέτρηση μετά το 0-0 της Τούμπας, κρίνει πολλά.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφού μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου γνωρίζουν ότι η υπόθεση… τίτλος έχει δυσκολέψει αρκετά και έτσι θα ρίξει όλο το βάρος στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τα προβλήματα παραμένουν για τον Αργύρη Γιαννίκη, αφού αμφίβολοι παραμένουν οι Στάνκοβιτς και Βράνιες. Έτσι, δυσκολεύει αρκετά η συμμετοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός μάχης είναι ο Πέτρος Μάνταλος που έχει υποστεί θλάση, ενώ στη διάθεση του Γιαννίκη δε θα βρίσκεται ούτε ο τιμωρημένος Μιλάντ Μοχαμαντί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.. Εκτός επιλογών και οι Τσόλακ, Μιχαηλίδης. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Τετάρτης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Γιαννίκης στους παίκτες: «Μόνο πρόκριση με ΠΑΟΚ, δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Το τελευταίο… χαρτί για την ΑΕΚ είναι το Κύπελλο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να στέλνει το μήνυμα στους παίκτες του. Ο Έλληνας κόουτς μίλησε στους «κιτρινόμαυρους», δίνοντας το σύνθημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

«Δεν βγάλαμε νωρίς αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε αυτό που έχουμε πει πως χρειαζόμαστε. Τελειώσαμε το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα κι άλλα γκολ», ήταν το αρχικό του σχόλιο για το 3-0 της Κυριακής.

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ινγκασον: «Μόνο εμείς παίξαμε σήμερα ποδόσφαιρο»

Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει περιθώρια για «στάσεις», δήλωσε πως το «κλειδί» απέναντι στην ΑΕΚ είναι το γκολ.

Όσα είπε ο Ινγκασον:

«Κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε τους βαθμούς, δεν έχουμε περιθώριο να χάνουμε και άλλους βαθμούς, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε για τη συνέχεια, αρχής γενομένης με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και στο πρωτάθλημα, και να μη χάνουμε άλλους βαθμούς».

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι δουλειά όλης της ομάδας και όχι μόνο των αμυντικών. Όλοι συνεισφέρουν σε αυτό, από τον τερματοφύλακα μέχρι και τον επιθετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε, επαναλαμβάνω, ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο και πάμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» απέναντι στην ΑΕΚ: «Θα πρέπει να πετύχουμε γκολ. Αυτό είναι το ‘κλειδί’, μας βοηθάει και το γεγονός πως μας κάνει και ισοπαλία με γκολ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε σε μια καλή περίοδο και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ