Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην 11άδα – Ετσι θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό

Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην 11άδα – Ετσι θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την αποκάλυψη από to10 για τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις στην 11άδα.

Με… επαναστατική 11άδα, όπως είχατε ενημερωθεί νωρίτερα από to10, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό (18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που είχε αφήσει εκτός αποστολής πολλούς βασικούς, ξεκινάει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με πολλές αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού μεταξύ άλλων στους Τζολάκη, Κίτσο, Καρβάλιο, Κανέ, Σουρλή και Φατιγκά.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Ερυθρόλευκους με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Βρουσάι, Μπα, Αβραάμ και Κίτσο στην τετράδα της άμυνας. Όπως είχατε ενημερωθεί από to10, ο Βρουσάι θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κανέ και Σουρλής, με τους Ονιεκούρου, Καρβάλιο και Φαντιγκά πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός επιστρέφει στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού, με τον Τικίνιο, που είχε παίξει βασικός κόντρα στον Ιωνικό, να μένει στον πάγκο.

Συνοπτικά η 11άδα: Τζολάκης, Βρουσάι, Μπα, Αβραάμ, Κίτσος, Κανέ, Σουρλής, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Μαντί Καμαρά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Μασούρας, Τικίνιο, Καρμπόβνικ και Μπαγκαλιάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ