ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο θα συνεχίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να κάνει αγώνα δρόμου για να πρόλαβει να δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» θα συνεχίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για σήμερα το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, όπου θα συνεχιστεί η δουλειά για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, ο αρχήγος του Δικέφαλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια δίνει μάχη με το χρόνο, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Χθες ο Πορτογάλος άσος συνέχισε τη θεραπεία του, με τις πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του να ελαχιστοποιούνται. Στο χθεσινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια υπήρξε οικογενειακό δίτερμα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιράζεται τις εικόνες από την πασχαλινή «οικογενειακή μάχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ