ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας δώσει τέσσερις αγώνες στο μίνι τουρνουά. Αρχικά επικράτησε με 2-1 του Άρη, πριν αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ (1-1). Στο τελευταίο χρονικά ματς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (0-1), σε ματς στο οποίο δεν είχε καλή απόδοση.

Είδε πάντως και τον ΠΑΟΚ να χάνει, με τη διαφορά τους να μένει αμετάβλητη. Στο Κύπελλο, αντιμετώπισε την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στον πρώτο ημιτελικό, στην Τούμπα, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, με τις δύο ομάδες να παλεύουν απόψε, για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή, πριν οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίσουν ξανά τον ΠΑΟΚ, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (4/5) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Σούπερ Λιγκ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη ήττα (0-1) από τη Μαρσέιγ και τον αποκλεισμό από το Europa Conference League, δοκιμάστηκε στην έδρα του Άρη, στο ντέρμπι της πόλης, για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας απώλεια (0-1). Δεύτερη σερί ήττα, μετά από εκείνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-2) στα πλέι οφ. Έτσι, παρά την απώλεια του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Υποδέχθηκε τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, με το τελικό 0-0 να δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αποψινή συνάντηση που θα κρίνει τον έναν φιναλίστ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Μαρτίνς: «Προκαλέσαμε… ανησυχία στον ΠΑΟΚ – Εβγαλαν αντίδραση οι παίκτες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία στην Τούμπα και στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι προκάλεσαν… ανησυχία στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το εάν είδε την αντίδραση που ήθελε απόψε: «Σήμερα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η αντίδραση των παικτών. Είχαν συναισθηματικό έλεγχο και έμεινα ικανοποιημένος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα είναι ανοιχτά. Είμαστε θετικοί και προκαλέσαμε ανησυχία στον ΠΑΟΚ».

Για το εάν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα: «Η πρόθεσή μας ήταν να νικήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δυο παιχνίδια, στο γήπεδό μας πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί η πρόθεσή μας είναι να βρεθούμε στον τελικό»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στη ρεβάνς»

Πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στη ρεβάνς.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου στην Cosmote TV:

«Μετά τα πρώτα 15 λεπτά που προσέχαμε να μην γίνει κάποιο λάθος το παιχνίδι ήταν καλύτερο από τη μεριά μας, είχαμε ευκαιρίες και αρχίσαμε να κυριαρχούμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο επικρατήσαμε και στη φυσική κατάσταση, τα ματς με τον Ολυμπιακό έχουν ένταση, σήμερα υπήρχαν δυνατές μονομαχίες. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορούμε να πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε την πρόκριση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ