Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του τελικού

Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του τελικού

Η θέση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το παράδειγμα του 2014.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου κινούνται ήδη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με την κουβέντα γύρω από τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ να έχει «φουντώσει». Το μεγάλο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την 21η Μάϊου στις 20:00 στο ΟΑΚΑ.

Η ΕΠΟ πρότεινε να πάρουν οι δύο ομάδες από 17.000 εισιτήρια, αλά 2018 δηλαδή, τότε που διεξήχθη για τελευταία φορά τελικός Κυπέλλου με κόσμο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κάτι στο οποίο συμφωνία και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, οι «πράσινοι» έχουν ως μπούσουλα τον τελικό του 2014 όταν οι δύο ομάδες είχαν λάβει από 22.000 εισιτήρια περίπου. Το επιχείρημα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι πως το 2018 το κλίμα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ήταν τεταμένο λόγω των όσων είχαν συμβεί μεταξύ τους τον τελευταίο χρόνο ενώ τώρα το κλίμα μοιάζει να είναι πολύ καλό και θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα εισιτήρια.

Οσον αφορά στις θύρες που αναλογούν σε κάθε ομάδα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα το μεσημέρι στην τελική σύσκεψη των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και της αστυνομίας. Πάντως υπάρχει η πρόθεση να δοθεί στον ΠΑΟΚ η θύρα 23 για να διαθέσει τα ακριβά του εισιτήρια τα οποία θα είναι στα 50 ευρώ και αντίστοιχα να δοθεί στον Παναθηναϊκό η θύρα 29.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ