Βράζουν με την ΠΑΕ: Εμφύλιος για ένα κασκόλ στον ΠΑΟΚ

Βράζουν με την ΠΑΕ: Εμφύλιος για ένα κασκόλ στον ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και όχι μαγαζί»: Εμφύλιος για ένα κασκόλ στον ΠΑΟΚ.

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ για ένα κασκόλ! Με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Δικέφαλος κυκλοφόρησε κασκόλ με τα σήματα και των δύο ομάδων, κάτι που προκάλεσε την οργή του κόσμου των «ασπρόμαυρων».

Με ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωσή του, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης βάλλει κατά της διοίκησης της ομάδας (από Σαββίδη μέχρι Γκαγκάτση) κάνοντας λόγω μάλιστα για αμαύρωση της ιδέας του συλλόγου. Πάντως ο ΠΑΟΚ συνηθίζει και στα ευρωπαϊκά του ματς να κυκλοφορεί τέτοια κασκόλ, προφανώς όμως η συνύπαρξη του σήματος με εκείνο του Παναθηναϊκού δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς.

Ολα αυτά σε μία περίοδο που έτσι κι αλλιώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι στα… κάγκελα αφού εκτός του ότι η ομάδα του έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Ολυμπιακός σήκωσε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα.

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ιδέα και όχι μαγαζί

Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων στις τάξεις της π.α.ε. . Οι αρμόδιοι διοικούντες φαίνεται πως δεν έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους πως ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μαγαζί που ικανοποιεί τις επιχειρηματικές βλέψεις κανενός, ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί ιδέα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την ιδέα αυτή.

Δεν υφίσταται το σύμβολο του μεγαλύτερου κινήματος πανελληνίως ενάντια στην αδικία και την σάπια Αθηναϊκή πλουτοκρατία να μοστράρεται πλάι πλάι με ένα από τα σύμβολα της εκπροσώπησης του κατεστημένου και πόσο μάλλον να πουλιέται από το επίσημο κατάστημα της π.α.ε. Π.Α.Ο.Κ. σε μορφή κασκόλ.

Το γεγονός αυτό σε συνέχεια πολλών άλλων γεγονότων καταφρόνησης του οπαδικού κινήματος μας πιέζει έντονα να χάσουμε την ψυχραιμία μας σε επικίνδυνους καιρούς . Προσέξτε καλά τις κινήσεις σας και αποσείρετε αυτό το έκτρωμα μαζί με τους υπεύθυνους μην σας αποσείρουμε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ