Σαββίδης σε παίκτες: «Πιστέψτε το»

Σαββίδης σε παίκτες: «Πιστέψτε το»

Ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ και «ντόπαρε» τους παίκτες του Δικεφάλου ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου (21/5, 20:00).

Τη στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21/5, 20:00) εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει της μεγάλης μάχης με το Τριφύλλι που θα κρίνει τον δεύτερο τίτλο της φετινής σεζόν και «ντόπαρε» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά. «Πιστέψτε το», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στους παίκτες και τους ζήτησε να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το αφεντικό του «ασπρόμαυρου» συλλόγου εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον αυριανό τελικό και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γεμίσουν με χαρά τον κόσμο τους, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης θέλει να δει από τους παίκτες της ομάδας του να βγάζουν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και να κατακτήσουν το Κύπελλο, προκειμένου ο Δικέφαλος να κλείσει με θετικό πρόσημο τη φετινή σεζόν και να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του συλλόγου, μετά την τραγική πορεία στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ