Βόλος – Ιωνικός 4-0: Με περίπατο στους «16»…

Βόλος – Ιωνικός 4-0: Με περίπατο στους «16»…

Με πρωταγωνιστή τον Κούτσια που πέτυχε δύο γκολ ο Βόλος νίκησε εύκολα τον Ιωνικό με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ισοπεδωτικός Βόλος στους «16» του Κυπέλλου! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου διέλυσε με 4-0 τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτσια που πέτυχε δύο γκολ, και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική ο 28χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Ιωαννίδης σε δύο χρόνους δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότνικ ο οποίος κράτησε το μηδέν με ωραίες επεμβάσεις. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Βόλος πήρε τα ηνία και άρχισε να «σφυροκοπά» τον Ιωνικό.

Στο 19′ ο Κούτσιας με κεφαλιά έκανε το 1-0 από σέντρα του Νοκέρτ, με τον Βόλο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στη συνέχεια. Ντέλετις και Κούτσιας έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με τον πρώτο να έχει και δοκάρι στο 24′, για να φτάσουμε στο 42′ όταν από ωραία ενέργεια και πάσα πάρε-βάλε του Φερνάντες ο Κούτσιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπράτσος προχώρησε σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και στο 62′ ήρθε και το 3-0 όταν από λάθος του Αντούνες ο Μεταξάς έκλεψε την μπάλα και σκόραρε. Μάλιστα ο 18χρονος άσος έβαλε τα κλάματα στους πανηγυρισμούς από τη συγκίνηση. Το τελικό 4-0 για τον Βόλο διαμόρφωσε ο Οζέγκοβις από ασίστ του Μεσκίδα κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Νοκέρτ στις καθυστερήσεις.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (61′ Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77′ Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46′ Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46′ B. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61′ Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46′ λ.τρ.), Μίλο, Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά), Μασάς (59′ Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46′ Λοβέρα), Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ