Ο Μπαλτάκος εξήγησε πού θα γίνει ο τελικός

Ο Μπαλτάκος εξήγησε πού θα γίνει ο τελικός

Τα δεδομένα με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ξεκαθάρισε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Κυπέλλου αποκάλυψε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην κλήρωση του Κυπέλλου και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που οι δύο ομάδες του τελικού είναι από την Αθήνα, τότε ο τελικός θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Το ίδιο θα συμβεί και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες του τελικού προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη. Ο τελικός δηλαδή θα γίνει στη συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό ως τον… τελικό

Από την άλλη, εφόσον η μια ομάδα προέρχεται από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη, τότε το μεγάλο ραντεβού θα διεξαχθεί στον Βόλο.

«Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Να ευχαριστήσω και την Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο.

Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοικά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούν σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο», ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ