Κερμανίδης : «Να παίξουμε τον τελικό στη Στουτγάρδη!»

Κερμανίδης : «Να παίξουμε τον τελικό στη Στουτγάρδη!»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν πρέπει να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά στη Στουτγκάρδη.

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει οριστεί να φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιεί η ΑΕΚ ως έδρα της. Ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis 95,5» έριξε στο τραπέζι μια διαφορετική πρόταση: να γίνει ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στην Στουτγάρδη, που είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, για να δούμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά, τόνισε ακόμη ότι φέτος ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Για το ποια ομάδα θα επέλεγε για αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Όποια ομάδα και εάν είναι στο τελικό είναι το ίδιο. Όσο πιο ισχυρή είναι η ομάδα που παίζεις τόσο πιο εύκολο είναι. Νομίζω, ΑΕΚ».

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένας τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορούμε να τα περιμένουμε και δεν εκπλήσσομαι με τίποτα. Έχω ζήσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις αφού όταν έπαιζα εγώ ο ΠΑΟΚ έφτασε τέσσερις φορές στον τελικό και έπαιξε και τις τέσσερις στην Αθήνα. Αυτό δεν είναι δίκαιο και σίγουρα θα έπρεπε να επιλεχθεί ένα ουδέτερο στάδιο.

Να πάμε να παίξουμε στη Στουτγάρδη που μπορεί να γίνει ένας ήρεμος τελικός και νομίζω ότι και εκεί ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής! Θα το προτιμούσα αυτό. Εκεί θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό τελικό σε ένα κατάμεστο στάδιο με πολλούς φιλάθλους, ένα τελικό μέσα σε ποδοσφαιρικά πλαίσια. Ας το σκεφτούν όλοι και δεν νομίζω να είναι κακό. Θα το κάνουμε για τον ελληνισμό και το ποδόσφαιρο μας. Είναι ένας τελικός με δυο ομάδες ιστορικές που προέρχονται από την ίδια ρίζα».

Για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι η καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι επίσης πολύ καλή. Είναι οι δύο πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και μέσα στο νέο έτος έκαναν καλή πορεία και δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Όμως, όλα αυτά που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα κατά του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ