Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ζορίστηκε πολύ από τη Λάρισα αλλά με από μηχανής θεό τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, πανηγύρισε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Χριστοδουλόπουλος ως άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε MVP του ματς χάρη στο γκολ πρόκριση στον τελικό και πήρε τη μπουκιά από το στόμα των Μόρα και Μπόζοβιτς. Ας δούμε την απόδοση των κιτρινόμαυρων στο αποψινό ματς:

Μπάρκας
Οι δύο επεμβάσεις του στις φάσεις του Κριζμάν και του Ντέλετιτς αποδείχθηκαν καθοριστικές στην πρόκριση της ΑΕΚ.

Λαμπρόπουλος
Ήταν σίγουρος σε κάθε κίνησή του. «Καθάρισε» πολλές φάσεις και δεν επέτρεψε στον Κριζμάν να φανεί.

Τσιγκρίνσκι
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ουκρανό, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει παιχνίδι για να περάσει κάθετα η μπάλα στους μέσους και τους επιθετικούς.

Μπακάκης
Ως στόπερ «διέγραψε» αρκετές φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες για την εστία του Μπάρκα. Ως μπακ στο β’ μέρος βοήθησε στην ανάπτυξη.

Γκάλο
Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μπακ χαφ, ενώ και ως ακραίος χαφ δεν πέρασε τις μπαλιές που περίμεναν οι συμπαίκτες του.

Χουλτ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή παρουσία. Είχε περισσότερα ανεβάσματα αλλά δεν είχε καλή τελευταία πάσα.

Σιμόες
Ταλαιπώρησε τη μπάλα και δεν βοήθησε στο κάθετο παιχνίδι. Στα θετικά του ωστόσο ότι κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή έναντι των αντιπάλων του και δεν κινδύνευσε από τον άξονα.

Κονέ
Ήταν επηρεασμένος από την αποχή του και παρότι είχε καλά πατήματα δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είχε ωστόσο θετική ανασταλτική παρουσία.

Μπακασέτας
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη διάθεση. Αντικαταστάθηκε διότι έπρεπε να μπει ένας παίκτης με καλύτερα στοιχεία στο ένας εναντίον ενός.

Λιβάια
Είχε να παίξει περισσότερο από ένα μήνα και ήταν ολοφάνερο ότι δεν είχε ρυθμό. Πάλεψε κάθε φάση, αλλά δεν ήταν ο Κροάτης που «μάγεψε» τον κόσμο.

Αραούχο
Μέτρια παρουσία από τον Αραούχο. Έδειξε διάθεση και πάθος και είδε τον Ρέντζα να του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα στη φάση του 81′.

Χριστοδουλόπουλος
Το γκολ που πέτυχε και χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο. Άλλαξε την εικόνα όλης της ΑΕΚ και τώρα μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα!

Μασούντ
Ακόμα μία κακή παρουσία από τον Ιρανό που δείχνει εκτός κλίματος. Δεν μπόρεσε να δώσει κάτι.

Γιακουμάκης
Μπήκε για να έχει η ΑΕΚ παίκτη στο κουτί, αλλά δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ