Άρης: Με κλειστά χαρτιά και Καμαρά για την πρόκριση στα προημιτελικά

Άρης: Με κλειστά χαρτιά και Καμαρά για την πρόκριση στα προημιτελικά

Ο Άλαν Πάρντιου δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, είναι πιθανόν, όμως, να κάνει αλλαγές στο σημερινό (16.00) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μαυριτανός επιθετικός.

Ο Άρης θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στη σημερινή (16.00) εντός έδρας αναμέτρηση (στη ρεβάνς του 1-2) με τον Λεβαδειακό. Ο Άλαν Πάρντιου δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση, καθώς δεν έκανε δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα.

Ο Άγγλος τεχνικός, όμως, είναι πιθανόν να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες του, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Νταρίντα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μια νίκη στην Ιταλία και είναι «οκ»

Οι Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Εμπακατά, Πίρσμαν, Νταμπό και Καμάτσο θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του Καμαρά στην αποστολή, αμέσως μετά την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι οτι ο Μαυριτανός επιθετικός θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη σημερινή αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ