Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αφρικανός επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας (9/1) έφτασε στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη – Υπογράφει την Τρίτη.

Αμπουμπακάρ Καμαρά, η επιστροφή. Ο Αφρικανός επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στον Αρη.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, ο στράικερ από την Μαυριτανία θα παραχωρηθεί ως δανεικός από τους Ερυθρόλευκους στους Κίτρινους έως το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Ο Αμπουμπακάρ Kαμαρά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με τον Αφρικανό να αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε ότι ο επιθετικός από τη Μαυριτανία θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό με την ταχύτητά του και τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα να πέσει στην ιεραρχία των «ερυθρόλευκων» επιθετικών και τελικά να βρεθεί εκτός πλάνων.

Ο Μαυριτανός αγωνίστηκε σε συνολικά έξι αγώνες των πειραιωτών τη φετινή σεζόν, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει εδώ και καιρό από τον Μίτσελ ότι δεν υπολογίζεται και ότι θα έπρεπε να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή η ομάδα θα είναι ο Αρης, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη (10/1) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα τεθεί στη διάθεση του Αλαν Πάρντιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ