Άρης: Με τρία νέα πρόσωπα κόντρα στον Λεβαδειακό

Άρης: Με τρία νέα πρόσωπα κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Πάρντιου κάνει μετρημένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου στη σημερινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το αυτονόητο θέλει να πετύχει σήμερα ο Άρης, που μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) στο πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θέλει να σφραγίσει σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Άλαν Πάρντιου έκανε τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, ξεκινώντας τον Καμάτσο στην κορυφή της επίθεσης, τον Νταμπό στα χαφ και τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για Ρέαμπτσιουκ: Νέος «μνηστήρας για τον Μολδαβό – Τι λένε στο εξωτερικό

O Πάρντιου παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ. Ο Μανσίνι θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρσία αριστερά και ο Γκαρθία πίσω από τον Καμάτσο που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαζικού, Γκρέι, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ